hits

I'm back

Suprise! Eller ikke... Noen har kanskje savnet meg, noen var kanskje lei av mine 5 innlegg om dagen, mens andre tenker bare hva i helv...? 
 

Vel, som noen vet har jeg blogget litt nå og da på blogspot.com, men gikk egentlig bare lei den plattformen. Jeg begynte der fordi jeg følte blogg.no var for overfladisk, men nå føler jeg at jeg må ha en viss stil på innleggene jeg skriver - hvilket kun fører til at jeg glemmer å skrive fordi jeg føler det krever mer. Så jeg innså at jeg a) savner denne plattformen b) bestemmer selv akkurat hva jeg vil poste. Og dermed var ikke valget så vanskelig. 
 

Blogspot bloggen kommer til å leve til jeg har fått postet alle innleggene derfra over hit (altså at jeg typ en gang i uken vil poste en throwback), til arkivet er tomt. Til de som er nysgjerrige, dette er den andre bloggen:  http://emiliesoerlie.blogspot.no/ 
 

Første gangen jeg blogget var jeg vel 13 år, og redigerte bildene mine i paint. Siden den gang har jeg hatt mange blogger, men aldri blitt helt fornøyd. Men med mer erfaring, og like stor lyst til å skrive tror jeg dette blir bedre enn noensinne!
 

Hvor aktiv jeg blir vil bare tiden vise, men jeg er dritt lei av å lese bloggere som unnskylder seg når de ikke har blogget på noen dager, så om jeg unnskylder meg; slap meg i kommentarfeltet og si at jeg har blitt svak. Hvis man pusher fram et innlegg når man ikke vil skrive blir kvaliteten deretter. 

par-tey

Da håper jeg virkelig noen vil følge meg og ønsker meg velkommen tilbake!
 

Og dere...dette er selvfølgelig et prosjekt in the making, crappy design og dårlige fonter vil bli fikset! 
 

-emilies

6 kommentarer

winnie de pooh

12.05.2015 kl.16:49

Merkelig hvor fascinerende det kan være å lese om andres liv, tanker, følelser, drømmer osv, når det blir skrivd på en måte som interesserer. Blogging er teit, men egentlig ikke. Liker din, så lenge det fascinerer, følger jeg! Forstår ikke helt at du har haters i grunn. Ønsker deg en fin dag i gråværet. X W

Emilie Sørlie

12.05.2015 kl.17:03

winnie de pooh: Absolutt enig! Haters håper jeg da virkelig ikke jeg har, men alle kan jo ikke like det samme :) Håper du og får en fin dag i gråværet!

Louise Bellingmo

12.05.2015 kl.22:26

Jeg dro fra blogg.no for 1 måned siden og gikk over til femelle.no med wordpress. Nå så angrer jeg og funnet ut at jeg trives så godt for blogg.no! Så velkommen tilbake ;)

Teresia Wåhlen

13.05.2015 kl.10:12

välkommen tillbaka :D

Emilie Sørlie

13.05.2015 kl.16:03

Louise Bellingmo: Det er noe fint med blogg.no altså! Takk takk :) Håper du ender opp der du trives best!!

Emilie Sørlie

13.05.2015 kl.16:04

Teresia Wåhlen: takk :D

Skriv en ny kommentar

Emilie Sørlie

Emilie Sørlie

22, Oslo

Instagram

Kategorier

Arkiv