hits

17.mai!17.mai i år var jeg lei meg for at jeg ikke hadde på bunad, og vi var en tur i Oslo, for første gang. Vi (jeg) drakk champagne som smakte vondt (instagram; #cavasmakervondt)

17.mai for to år siden var andre gangen vi møtte hverandre. Det var tre uker siden første gangen vi møttes, men selv om vi ikke hadde hatt kontakt i mellomtiden klikket det igjen med en gang. Resten er historie. 

17.mai for seks år siden var første gangen jeg ikke måtte gå i tog eller ha på fine klær, så jeg og faren min dro på motorsykkeltur. Det var første gangen jeg satt på lenger enn fra postkassa vår til naboen sin (til de av dere som er vant til å bo i byen; dette tar brått noen minutter på bygda). Det var forresten helt fantastisk utrolig. Anbefaler alle som kjenner noen med lappen å bli med de en tur (LOVLIG, med hjelm og utstyr!) 

17.mai for ti-elleve år siden oppdaget jeg for første gang knelang tights med blondekant. Jeg synes det var drittstygt.  

Det har alltid vært, og vil alltid være en spesiell dag som gir deg gode, rare og fine minner. Om du våknet til korps utenfor vinduet, til familiefrokost, eller fyllesjuk etter russefeiring, jeg håper du hadde en super dag igår!

2 kommentarer

Silje S. Lopez

18.05.2015 kl.22:56

utrolig fint bilde :)) elsker håret ditt :)

Emilie Sørlie

19.05.2015 kl.15:36

Silje S. Lopez: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

Emilie Sørlie

Emilie Sørlie

22, Oslo

Instagram

Kategorier

Arkiv