hits

I have a dream

Jeg har hørt at alle drømmer opp til 12 drømmer hver natt. Mange tror allikevel at de ikke drømmer, rett og slett fordi de ikke husker når de våkner. Om dette er sant eller ikke vet jeg ikke. Men, jeg husker drømmene mine OFTE, og flere netter husker jeg flere av de også. Og noen ganger er de bare så absurd rare at jeg ikke helt vet hva som foregår i hodet mitt. 


fra ungdomsrommet. 

Vel, igår natt drømte jeg at jeg og Thomas (samboeren min) var på et shoppingcenter, og så tvang jeg han til å bli med meg inn på Bik Bok. Idet vi går lenger inn i butikken forandrer den seg til Elkjøp, av alle ting. Så det var mobilstands og datating på alle hyller rundt oss, og det går rundt en fyr som jobber der. Mens vi stod og tittet kommer det inn en liten, lubben kar som (hvis jeg ikke husker feil) krevde å få et jobbintervju, for hvis ikke skulle han spille angry birds med han i kassa. 

Det hadde jo vært greit hvis det sluttet der, men den gang ei. Det var snakk om angry birds med mennesker. Så han lille, lubne karen som skulle spille med han roper på to gutter, og inn kommer to gutter så tykke at de er helt trillrunde. Mens de går inn i butikken synges (særdeles høyt) wrecking ball av Miley Cyrus på nynorsk. Altså " HAN KOM INN SOM EIN KNUUUUUSAAARBAAALLL". Hvorpå han lille lubne begynner å kaste angry birds fugle-figurer på han i kassa. 

.........jupp.


HUSK Å LEGGE IGJEN SPØRSMÅL til spørsmålsrunden. Det gjør meg veldig, veldig glad! 

Ps: En ting jeg glemte å nevne i forrige innlegg er at jeg selvfølgelig linker til alle bloggerne som sender inn spørsmål. Når dere bidrar til min blogging, får dere cred for det. Takk til dere som allerede har spurt. 

5 kommentarer

Q. Vyvy

24.06.2015 kl.17:36

Jeg er glad i lucid dream, men ikke vanlige drømmer hehe

Filippa og Hedda

25.06.2015 kl.08:54

Hahah, så morsomt!

Lotta Salbuvik

25.06.2015 kl.14:21

Jeg pleier faktisk aldri å huske drømmene mine!

Jeanett Hensel

25.06.2015 kl.20:16

hahaha er morsomt å tenke på alt det rare man drømmer x)

Emilie Sørlie

26.06.2015 kl.22:13

hahaha ja!!

Skriv en ny kommentar

Emilie Sørlie

Emilie Sørlie

22, Oslo

Instagram

Kategorier

Arkiv