hits

Katastrofetanker, planer, og realiteten

Hei alle sammen! 
Forrige uke nå, så lagde jeg en videoblogg hvor jeg snakket om noe kult som hadde skjedd som jeg tenkte å dele med dere. Hva skjedde? Dårlig lys, dårlig lyd, også...ødela jeg den på en måte i redigeringen. Altså, jeg lastet ned et program, men det viste seg at man måtte betale for at ikke videoen skulle se slik ut: 


Som noen kanskje ser heter videoen "nrk snikksnakk", for ja, jeg ble kontaktet av en fyr som freelancet for NRK, og jeg har bidratt til et konsept de driver med. Jeg skal lage en ny videoblogg om det, for jeg synes det er vanskelig å forklare med ord. Spennende var det iallefall. 

Så, hvorfor lager jeg ikke bare den dumme, nye videoen da? 

Jo, for jeg var hos legen idag. Egentlig skulle jeg bare ta en blodprøve, men siden jeg ikke har vært hos legen min enda (før nå, altså) så måtte jeg ha en ""introduksjonstime"". Ok, hold den tanken. For nå kommer noe annet relevant, nemlig føflekken min.


Den ser jo ganske harmløs ut på et slikt bilde, pent ringet inn, men hvordan den fungerer i hverdagen? "Tror du har en kvise/hudorm ved nesa", "Hvorfor har du en svart prikk ved nesa???" Jeg har alltid fått kommentarer på den, men jeg har alltid og tenkt at det er en vanlig føflekk og at det ikke er noe å gjøre med den. Jeg har jo hatt den så lenge jeg kan huske, så hvorfor skulle det være noe annet? 

Men så kommenterte søsteren min for noen få uker siden at den kan jo antageligvis fjernes. Så da tok jeg det opp med legen nå, og så fort hun så på den; 

"Ja, denne må nok fjernes.."

Altså...Hva skjedde nå!? Det viser seg at alt grålig på ansiktet skal fjernes, og legen sa flere ganger at "den ser litt farlig ut, men ikke bekymre deg" Og jeg gjorde virkelig ikke det heller, jeg hadde nok med å tenke på at det skulle skjæres og stikkes i ansiktet mitt. Men nå som det har synket inn... Heldigvis bare en uke til prøvesvar, og jeg kan jo ikke tenke meg at det skulle vært noe alvorlig. Men skal jeg liksom klare å legge fra meg tanken når legen gjentatte ganger sier at dette kan være farlig... I tillegg er jeg den 4. i familien som fjerner føflekk med fare for..ja...æsj nei, jeg vil ikke skrive det! Dere vet hva det er fare for. Ikke skjønner jeg hvorfor det skulle vært det, men, ja. 

Så fra å bare skulle ta en liten blodprøve til å sitte igjen med bedøvelse og ett sting i ansiktet... Forresten så skal man egentlig ikke behøve sting etter en så liten føflekk, men, jeg blødde visst en del. "Oi, jeg har aldri sett noen blø så mye etter dette!" Skjønner at jeg blør kanskje mer enn vanlig når legen spør om jeg går på blodfortynnende. 


Yup, that's gonna leave a mark... Drit i tørre lepper, sånn er det bare. 

Så, langt langt langt tilbake til mitt egentlige poeng. Det skjer ikke at jeg lager videoblogg idag. Men jeg er veldig klar for å gjøre det, så jeg håper jeg får laget og redigert og sendt ut neste uke en gang. 

(dette innlegget ble altså skrevet tidligere idag,men har ikke fått postet det før nå, hey) 

-emilies

12 kommentarer

Linn Therese Dagsland

30.10.2015 kl.23:48

Ønsker deg en kjempe fin fredagskveld! Håper du koser deg ihjel :-D

Nikita <3

31.10.2015 kl.00:31

Håper du har det bra :)

Jeanett Hensel

31.10.2015 kl.11:12

Håper at alt gikk bra! Gleder meg til video :)

Emelie Christina

31.10.2015 kl.11:33

Ja skummelt med sånne prikker og føflekker. Jeg lot legen min sjekke mine føflekker og har operert bort en på siden av ryggen og fryst en på beinet. Men de sendte din inn slik at de skal sjekke den eller?? Det gjorde de med den ene jeg opererte bort. Det var heldigvis ikke no farlig da :)

Emilie Sørlie

31.10.2015 kl.14:25

Uff ja, man tenker liksom ikke at ting man ser hver dag potensielt kan være farlig.. Så bra at det ikke var noe galt med dine :D de sendte den inn ja, så er spent på svaret som jeg får om en uke...

kristinerosok

01.11.2015 kl.00:19

Så spennende med videoen :) Ønsker deg en fin kveld :)

Jeanett Hensel

01.11.2015 kl.17:52

Håper du får en fin søndagskveld fine deg! <3

Emilie Sørlie

01.11.2015 kl.17:59

Jeanett Hensel: takk i lige måde <3

line cecilie

01.11.2015 kl.20:23

oi, virkelig lykke til!

Cindy

02.11.2015 kl.10:49

ååh, så spennede! LYKKE TIL!

s a b i n e j a c k s o n

11.11.2015 kl.16:29

håper det går bra nå :)

Emilie Sørlie

15.11.2015 kl.14:16

Det gjør det :) takk for tanken!

Skriv en ny kommentar

Emilie Sørlie

Emilie Sørlie

22, Oslo

Instagram

Kategorier

Arkiv