hits

Streken

2016

Så... Nyttårsaften er over atter en gang, streken er satt over 2016, champagne og stjerneskudd og den eneste dagen i året man snakker med naboene sine. «Åå godt nyttår, hehe ja føkk 2016, whoo.»  

Som hver annen 1.januar planlegges det stille i våre fyllesyke hoder hva som skal forbedres og hva som skal legges igjen i det foregående år. Samtidig som vi stapper i oss gårsdagens rester og later oss med netflix hele dagen (ny sesong av modern family ute nå!!). Jeg vet ikke med dere, men min indre stemme unnskylder latskapen med at dette er dagen å lade opp, for nyttårsforsettene starter vel ikke før imorgen, sant? 

Det nye året mitt startet med gamle venner, noen nye, og alt for mye champagne og tåke. «Måten man entrer det nye året sier noe om hvordan resten av året blir», sies det, og gudene vet jeg gjerne skulle tilbringe hele 2017 med gode venner og stjerneskudd. Men det blir ikke sånn. Like som at det ikke blir et plettfritt år. Jeg kommer ikke til å støvsuge oftere eller begynne å lese pensum den første skoleulen. Ei heller huske å skrive eller gå en langtur i uken. Men det er okei.

Du kan ikke annet enn å ha en killer innstilling om at dette skal bli enda et bra år, og om ikke så er hver mandag en ny start det óg. Jeg vet ikke hvordan 2016 var for deg personlig, for som hyppigst diskutert igår har det ikke vært et ubrukelig år, bare et veldig rart år. Så la oss bare sørge for at dette blir bedre!

2017, jeg har trua på deg! 

GODT NYTTÅR  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Emilie Sørlie

Emilie Sørlie

22, Oslo

Instagram

Kategorier

Arkiv